Qui · Quién

Estem en l’era de la comunicació i de la col·laboració, en definitiva, de la globalitat. Apostem per la divulgació del coneixement i l’art per a que arribi a les persones sense obstacles, apel·lant a la seva sensibilitat.
Si volem defensar uns valors humans tenim que demostrar amb coherència i rotunditat que rebutgem la lletjor, la vulgaritat i la ignorància. Estem a favor del coneixement, la bellesa i la creació, en definitiva de l’ART. 
 

 

 

Maite Alepuz és actriu i gestora cultural amb més de 20 anys d’experiència en aquests dos àmbits; formada a l’Institut del Teatre i Orfeó de Sants ha treballat amb directors com Enric Flores i Alfons Flores i ha compartit escenari amb Carme Sansa, Joan Pera, Rocatti, Jordi Martínez, Francesc Albiol i Enric Majó entre d’altres; com a gestora cultural ha treballat ha Fila 7 i cia. Poca Conya.

 

Ivet Vilar és narradora oral, tallerista i gestora cultural, formada amb els narradors i actors Rubén Martínez i Alfredo Becker i amb experiència com a gestora cultural al llarg de 18 anys a empreses del sector i festivals com Forum de les cultures 2004, Fila 7, Marató de l’espectacle, Dies de dansa, etc. Va crear el festival de narració oral De Fàbula al Baix Montseny.