Sessions de contes

 
LES INCREÏBLES HISTÒRIES DE LES PIRATES ANNE I MARY *

L’Anne i la Mary són dues dones pirates valentes i intrèpides que van cercant vaixells per abordar en la immensitat dels oceans. Navegant per tots els mars coneguts i desconeguts viuen excitants aventures i coneixen històries increïbles de les que avui us n’ explicarem algunes.

 

 

Una mica d'història: enllaç relacionat

   
* Dossier complert PIRATES.pdf (697,3 kB)

 

 

L'HOME VERD

És una sessió de contes que LA FONTANA activitats culturals desenvolupa en mig de la natura.
Us proposem una passejada per la natura fent d’aquest fet també una passejada pels contes. Els contes triats tenen com element principal la natura, o bé, la natura és el marc que els acompanya. La sessió està acompanyada pel so de l'arpa interpretada en directe.
Una mica d'història: clica aquí
   
   
* Dossier complert  L-HOME_VERD.pdf (284666)
 


NYAM, NYAM

Dins el nostre cabàs dels contes no només hi pots trobar contes tradicionals, sinó que  també hi trobaràs menjar. Et proposem un joc. Sabries dir-nos en quin conte apareix una col o en quin altre apareix una nou? Tria i remena en el cabàs dels contes. T'animes?

 

* Dossier complert NYAM NYAM.pdf (450508)

 


RAMON I ELS TRES MONS

Sessió de contes en motiu dels 700 anys de la mort de Ramon Llull.

L’any 2016 es produiran infinitat d’actes al voltant de la figura inigualable de Ramon Amat Llull i nosaltres hem volgut dedicar una part del nostre treball a aquest home avançat al seu temps.

Volem centrar la sessió en la seva figura presentada per una escriptora d’ara, Caterina i una trementinaire del s. XIII, la Felisa; entre elles es manté un diàleg d’ on van sorgint les històries que Llull recull en els seus viatges per la mediterrània.


 

 

* Dossier complert  
 
 

DE CAVALLERS, PRINCESES I DRACS

Històries sobre l’amor entre cavallers i princeses, entre princeses i prínceps, entre prínceps i donzelles, entre donzelles i dracs, entre tots ells i l’amor de tots als llibres. Us explicarem contes dels germans Grimm com La princesa i el gripau, contes propis com Casilda i d’altres, on hi apareixen els personatges del títol de la sessió: “De cavallers, princeses i dracs”.

Contes i taller on els nens creen uns titelles d’algun dels personatges de les històries: cavaller, princesa, drac, príncep, etc.

 

* Dossier complert: DOSSIER_DE_CAVALLERS_PRINCESES_I_DRACS.pdf (480836)